Press "Enter" to skip to content

Cine sunt, de fapt, Vulpița și Viorel

Deși, în urmă cu două luni, Mirela Vaida a anunțat indirect că Antena 1 renunță la colaborarea cu Vulpița și Viorel Stegaru, ei revin astăzi în platoul de la “Acces Direct”. Cu câteva ore bune înainte de apariția lor la TV, prezentatoarea a vorbit despre nenumăratele atacuri primite în perioada în care “cuplu-bombă” a fost prezent zilnic în emisiunea pe care ea o moderează. Mărturiile sale i-au uimit pe unii dintre fanii ei.

În vârstă de 38 de ani, Mirela Vaida a fost cea mai atacată prezentatoare din România anul acesta din cauza invitaților săi permanenți, Vulpița și Viorel Stegaru. Recent, ea a recunoscut că simte că a făcut față cu brio la tot scandalul generat de alegerea făcută de producătorii de la “Acces Direct”.

“Valul de hate venea odată cu audiența foarte mare pe care a făcut-o acest subiect şi mi-am dat seama că oamenii nu sunt sinceri. Tu nu ai cum să critici în fiecare zi subiectul, dacă nu îl urmăreşti, şi atunci întrebarea este: de ce îl urmăreşti? Pentru că te intrigă ceea ce vezi? Pentru că nu te lasă indiferent? Şi atunci cum mă faci pe mine, producător, realizator sau prezentator de televiziune, să mă opresc cu acest subiect, când ştiu că ție îți place să te uiți? Căci despre asta e vorba în televiziune, despre a capta interesul publicului.

El n-are decât să te blameze, să te judece, dar dacă el nu schimbă canalul, înseamnă că el te vrea acolo. Aşa că mă ridic deasupra acestor critici şi voi spune că da, Vulpița şi Viorel au fost un fenomen. Astfel de personaje au făcut deliciul publicului, pentru că ei vin cu poveşti desprinse din viața reală, indiferent de studiile, educația, oraşul din care vin şi multe alte criterii sociale, economice şi intelectuale”, a declarat prezentatoarea în cadrul unui interviu oferit jurnaliștilor publicației VIVA!.

Întrebată dacă există o morală a telenovelei Vulpița – Viorel Stegaru, Mirela Vaida a răspuns: “Da, telespectatorii ar trebui să învețe să nu mai judece oamenii după aparențe, să învețe că, dincolo de haina pe care o porți, de vocabularul mai sărăcăcios sau nu, de studiile pe care le ai, tu ca om, dezbrăcat de toate aceste „haine ești acelaşi. Ai aceleaşi frustrări, aceleaşi gelozii, aceeaşi patimă în a iubi, aceleaşi probleme de cuplu – vorbim despre infidelitate, minciună, rezistență în fața criticilor, cearta cu socrii, a pleca sau nu din locul natal, eu cred că lucrurile astea sunt în fiecare dintre noi, indiferent de cât de diferiți suntem. Oamenii ăştia au vorbit despre lucruri foarte simple, pe care toți le înțelegem şi toți le trăim. Au venit, au arătat că au captat atenția lumii şi au plecat înapoi acasă. Au trăit o experiență nemaipomenită şi au arătat că #sieupot”.potrivit dailynews

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »