Press "Enter" to skip to content

E oficial, anunțul momentului în România! Ludovic Orban a dat vestea pe care nimeni nu voia s-o afle

În acest an, de 1 Decembrie, nu va mai avea loc parada de la Arcul de Triumf, iar cei care se gândesc la petrecerile de Revelion să ia în considerare că acestea sunt evenimente private care nu se vor mai organiza, a anunțat Ludovic Orban.

Numărul cazurilor de coronavirus continuă să crească într-un ritm accelerat, iar autoritățile vin cu noi măsuri pentru a ține sub control, atât cât este posibil, epidemia de Covid-19.

Fără paradă de 1 decembrie și petreceri de revelion în acest an

Pentru a preveni răspândirea mai agresivă a virusului, premierul Ludovic Orban susține că aceste măsuri sunt importante pentru a reduce numărul persoanelor care s-ar putea infecta cu noul coronavirus.

Șeful Executivului are și un mesaj pentru cei care au fost prinși zilele acestea la chefuri private: “Să nu mai participe. Un mesaj foarte simplu: Putem să mai amânăm puțin dorința de a ne distra sau putem să ne distrăm în moduri care să nu ne pună în pericol sănătatea. 

Faptul că se organizează astfel de petreceri riscă să pună să în pericol sănătatea. În general tinerii se duc la astfel de petreceri, tinerii poate nici nu simt, mulți sunt asimptomatici,

dar ei duc boala acasă. Atunci când un tânăr se îmbolnăvește riscă să își îmbolnăvească părinții, rudele, bunicii care sunt mult mai expuși riscului”.

Premierul a spus că nici tradiționala paradă de 1 Decembrie de la Arcul de Trumf nu va mai avea loc în acest an.

“Cu siguranță nu va mai fi acea paradă (de 1 decembrie – n.r.), cu siguranță că nemaifiind parada nu va mai exista motiv ca oamenii să vină să asiste la paradă. Va fi o sărbătorire în niște condiții mult

mai stricte care să țină cont de numărul maxim de persoane în spațiul deschis care pot să participe la un eveniment, 50 de persoane. Sunt reguli care le vom respecta cu strictețe.”, a spus prremierul.

În ceea ce privește petrecerile de Revelion, premierul a precizat că acestea sunt considerate ca fiind private și că cei care au dat avans pentru hotel, vor putea merge, dar nu vor avea loc petreceri private.

“Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată cum sunt nunțile,

botezurile și alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private.”, a mărturisit premierul Ludovic Orban. scrie kanald.ro

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »