Press "Enter" to skip to content

Ionut Dolanescu are COVID. Ce spune artistul

Ionut Dolanescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul se afla in izolare pentru 14 zile, impreuna cu sotia sa. Cantaretul a vorbit despre starea de sanatate. Acesta a spus ca se simte bine si ca nu are simptome si crede ca are o forma usoara de coronavirus.

Ionut Dolanescu n-a crezut in noul coronavirus

Ionut Dolanescu si sotia lui sunt in izolare pentru 14 zile. Aveau foarte multe planuri, care au fost distruse, insa cei doi spera ca isi vor relua activitatile curand. Totodata, artistul a spus ca pana acum nu prea credea in existenta coronavirusului.

Ce spune artistul

“Din pacate, si eu am facut parte dintre sceptici. Dar iata ca acest virus exista, trebuie tratat cu seriozitate, trebuie sa ne protejam “, a spus Ionut Dolanescu, la Antena 3.

Ionut Dolanescu, prima reactie dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19

„Din fericire, cred ca este o forma usoara. Nu am simptome, nu am febra. Suntem bine si eu si sotia mea. Din pacate, ni s-au zadarnicit planurile pentru ca noi, astazi, ar fi trebuit sa fim in SUA, sa luam urnele cu asalt si sa votam in calitate de cetateni americani. Nu aveam simptome, doar ca am simtit nevoia sa fac acest gest, stiind ca plec peste hotare. In seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus ca suntem pozitivi”, a spus artistul.

„Trebuia sa si lansez, zilele urmatoare, un nou album, dar nu se mai poate intampla. Stam in carantina 14 zile pentru ca vineri am fost testati pozitiv”, a incheiat Ionut Dolanescu.potrivit fabricatinromania

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »