Press "Enter" to skip to content

Andreea Mantea s-a certat cu iubitul ei! A recunoscut în emisiune. Ce s-a întâmplat între ei în urmă cu câteva zile?: „Femeia, dacă nu mai e fericită…”

Andreea Mantea a făcut noi dezvăluiri despre partenerul ei de viață. În cadrul emisiunii televizate „Trăiri alături de Andreea Mantea”, frumoasa brunetă a vorbit, alături de Elena Merișoreanu despre relațiile din ziua de astăzi, dar și despre faptul că a avut ceva dispute cu iubitul ei.

În cadrul ediției de luni, 2 noiembrie, fosta prezentatoarea de la Puterea Dragostei a dat noi detalii despre iubitul ei. Andreea a avut-o invitată pe cunoscuta interpretă de muzică populară, Elena Merișoreanu, iar în timp ce făceau treburi casnice, cele două vedete au vorbit despre relațiile din ziua de astăzi, dar și peste ce nu trebuie să treacă o femeie.

„Regret tare mult când mă gândesc că atâția tineri, din atâta dragoste, din atâta iubire, din tot ce vrei în lumea asta și vezi că se despart. Nu aș îndemna nicio femeie să sufere.”, a declarat Elena Merișoreanu. În continuare, Andreea a dat un răspuns total neașteptat: „Femeia, dacă nu mai e fericită…”.

De asemenea, cântăreața de muzică populară i-a mai spus Andreei că relația dintre o soție și soțul ei se răcește atunci când apar copiii, iar femeia merge să doarmă cu cei mici și îi pune pe aceștia pe primul loc. Frumoasa brunetă a reacționat imediat și i-a spus lui David, fiului ei, că este momentul să doarmă și singur, semn că a avut ceva discuții cu partenerul de viață în ultima perioadă.

„Vezi de ce nu mai dorm eu cu tine?! Păi dacă așa trebuie, ca să ne vedem și noi de viață și tu să îți vezi de creștere, că se supără..”, a declarat Andreea Mantea.

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »