Press "Enter" to skip to content

Loredana a uimit-o pe Andreea Esca cu declarațiile ei

Loredana Groza (50 de ani) a fost mereu una dintre cele mai fierbinți prezențe pe scena muzicii autohtone. Până să se căsătorească, artista a avut diverse relații, dar toate au fost trecătoare. Deși acum pare o fire dezinvoltă, în adolescență vedeta nu era interesată de băieți, iar când și-a început viața amoroasă i s-a părut imposibil să vorbească cu părinții ei despre acest subiect.

Loredana Groza avea 16 ani atunci când s-a sărutat prima dată, cu un bărbat mult mai în vârstă. „Eu am fost întârziată cu sexul, ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie, voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică”. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții. La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, i-a dezvăluit Loredana Andreei Esca în cadrul unei intervenții la o emisiune de radio.

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din 1998. Cei doi au împreună o fată, Elena Boncea (22 de ani).potrivit dailynews

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »