Press "Enter" to skip to content

Sunt mai REALE decât unele FEMEI. Așa arată PĂPUȘILE SECXSUALE de ultimă generație. Imagini interzise minorilor

Păpușile secxsuale ar putea veni cu inteligență artificială, în viitorul apropiat.

Roboții secxsuali și păpuşile din silicon folosiți pentru secxs reprezintă încă un subiect tabu și „miezul” multor controverse de ordin etic și nu numai.

RealDoll este compania fondată de Matt McMullen și este recunoscută pentru faptul că produce păpuși secxsuale extrem de asemănătoare oamenilor. Se pare că McMullen nu vrea ca asemănarea să se oprească la aspectul fizic, ci și să facă în așa fel încât păpușile să fie mai apropiate de nivelul uman din punct de vedere „intelectual”.

„Pentru unii, aceasta ar putea reprezenta fericirea pe care nu credeau că o pot avea”, a declarat McMullen, într-o sesiune Q&A pe Reddit. Acesta a adăugat că sistemul AI dezvoltat de RealDoll va fi distractiv, captivant şi că va avea potenţialul de a simula iubirea.

RealDoll produce încă din 1997 unele dintre cele mai realiste şi scumpe păpuşi pentru secxs. Printre păpușile gonflabile care împânzesc piața, cele produse de această companie sunt produse din silicon şi pot imita textura pielii şi poate chiar temperatura unui om. Mai mult, clienţii îşi pot personaliza „partenera“, care e gata în 80 de ore de lucru. Dacă inteligenţa artficială va fi folosită, atunci i-ar putea fi personalizat și „psihicul”, potrivit Adevărul.

Secxsul cu roboți este, probabil, inevitabil. După cum scriam mai sus, nu toată lumea este încântată de aceste predicţii. Profesorul de etică Dr. Kathleen Richardson se teme că secxsul cu roboţi va genera atitudini misogine şi aşteptări secxsuale nerealiste. Ea este iniţiatoarea unei campanii numită „Campanie împotriva secxsului cu roboţi”, care cere interzicerea acestor practici.

 

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »