Press "Enter" to skip to content

O proaspata mamica a vrut sa iasa in oras si si-a lasat fetita de doar cateva luni in grija tatalui. Cand s-a intors dimineata acasa a incremenit! E cutremurator ce i-a facut barbatul micutei, in timp ce incerca sa ii schimbe pampers-ul. Acum toata familia e distrusa pe viata.

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui orasel din Marea Britanie prin duritatea lui.

Totul a inceput intr-o seara ca oricare alta, in momentul in care o femeie pe nume Angela Cowan, proaspata mamica, si-a anuntat sotul ca va iesi in oras alaturi de prietenele ei.

In consecinta, l-a rugat ca in acea noapte sa aiba el grija de fetita lor, in varsta de doar cateva luni. Barbatul i-a spus sa mearga linistita si sa stea fara grija.

Insa dupa ce femeia a plecat, omul a inceput sa consume alcool si, in cele din urma, s-a imbatat. La un moment dat, desi se afla in stare de ebrietate, el a incercat sa schimbe pampersul bebelusului.

Nu a putut insa sa duca operatiunea pana la capat. Ametit de aburii alcoolului, barbatul a adormit, astfel ca fetita a stat dezbracata pe podeaua rece a casei toata noaptea.

Dimineata, cand mama a venit acasa, a constat cu stupoare ca micuta nu mai sufla; din nefericire, aceasta murise langa tatal ei, care era intins pe jos si inca nu se trezise.

In cele din urma barbatul a fost arestat si risca ani grei de inchisoare, desi nu a comis oribila fapta cu buna stiinta.

Angela Cowan a murit la 18 luni după moartea fiicei ei Skylar.

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »