Press "Enter" to skip to content

Adevărul a ieșit la lumină, în cazul Cristinei Joia.

Femeia de 34 de ani care a a…gresat-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”, a fost ar..estată, marţi, 10 noiembrie, pentru 30 de zile. Agr..esoarea, care şi-a schimbat declaraţia, după ce, inițial, a spus că i-a fost rupt ştergătorul maşinii, şi-a petrecut noaptea în arestul Secţiei 14 p..oliţie, primind ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. În cursul zilei de marţi, aceasta a fost ar..estată pentru 30 de zile.

Decizia de ar..estare vine la scurt timp după ce agres..oarea a recunoscut că vi..ctima nu i-a rupt ştergătorul de la maşină, scrie ştirileprotv.ro. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi revenit asupra declaraţiei iniţiale, în care spunea că a acţionat la nervi pentru că victima ei, Cristina Joia i-ar fi rupt ştergătorul de la maşină. Până la urmă, agre..soarea a recunoscut în faţa magistraţilor că designerul din emisiunea „Visuri la cheie” doar i l-a ridicat, cel mai probabil pentru a o atenţiona că a parcat în loc nepermis.

Cristina Joia, designer al echipei „Visuri la Cheie”, a fost at..acată de o femeie, la începutul săptămânii, într-un supermarket din sectorul 4 al Capitalei. În urma incidentului, Cristina a avut nevoie de o operație urgentă la nas.

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »