Press "Enter" to skip to content

Mai este sau nu Alexia Eram virgină. Mario Fresh a spus adevărul

Mario Fresh și Alexia Eram se iubesc în continuare ca în prima zi, bucurându-se de fiecare moment petrecut împreună. Deși partenera sa este fiica celebrei Andreea Esca, tânărul nu se ferește să vorbească de viața lor intimă.

Evident, fanii au fost încântați de un astfel de subiect fierbinte și incitant. A apărut și o dispută cu un blogger, iar Mario Fresh a lansat o piesă prin care a reacționat. Versurile spun totul și fac referire la relația intimă pe care o are cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

„Dacă vorbim de virgini…”
„Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam”, a transmis Mario Fresh. Apoi, cântărețul a vorbit și despre… partidele de amor cu Alexia Eram. Și asta pentru că bloggerul respectiv l-a acuzat pe Mario că nu a avut activitate sexuală în cei trei ani de relație cu Alexia Eram. „Dacă vorbim de virgini, tu încă eşti, eu doar… Eram”, i-a transmis Mario Fresh bloggerului.

„Este puțin mai greu acum de când nu suntem unul lângă altul, dar rezistăm și o să fie și mai bine după acești 3 ani”, a declarat Alexia Eram pentru Pro TV. Fiica Andreei Esca i-a făcut și o scurtă caracterizare iubitului ei: „Este iubitor, respectuos și cel mai călduros om pe care îl știu!”. potrivit.dailynews

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »