Press "Enter" to skip to content

Fata de 17 ani a dat un anunț cum că vrea să-și vândă virginitatea pe un telefon iPhone 8. După ce și-a găsit cumpărător, s-a dus în camera de hotel, dar ce o aștepta acolo nu-și putea imagina nici în coșmarurile cele mai rele! Ce s-a întâmplat

O fată în vârstă de 17 ani a postat o ofertă pe un forum care i-a uimit pe toți cei care i-au citit anunțul.

Adolescenta din China spunea că vrea să își vândă virginitatea, la schimb pe un telefon iPhone 8, însă a primit o lecție la care nu se aștepta. În postarea sa, fata a precizat că va renunța la virginitate în schimbul unei plăți de aproximativ 2.300 de lire sterline, pe care avea să îi folosească pe un telefon pe care se pare că și-l dorea foarte tare.

Postarea sa a fost însă descoperită de o vloggeriță care este gazda unei emisiuni în China, aceasta a programat un interviu cu adolescenta care nu avea nicio idee ce i se pregătea, ea plănuia în același timp să înregistreze totul.

În primul rând Nana s-a întâlnit cu adolescenta la un ceai, unde i-a explicat de ce este total greșit ceea ce dorește ea să facă. După toată discuția, fata nu s-a lăsat convinsă și a continuat să caute un bărbat care să fie dispus să îi ofere telefonul mult-visat.

Dar nici vloggerița nu s-a lăsat bătută, ea a pretins că este un potențial cumpărător al virginității, a momit-o pe fată la un hotel, iar în cameră adolescenta a fost așteptată de patru bărbați.

Lecția primită de adolescentă abia acum începe: în momentul în care s-a văzut în cameră alături de cei patru bărbați, a început să plângă și a renunțat la idee. În cele din urmă Nana i-a dat pe bărbați afară pentru a-i putea ține o prelegere fetei.

CITESTE SI

Un fiu e fiu până se însoară, o fiică este fiică toată viața

Dupa nunta, si-au promis ca in prima lor saptamana de casnicie sa nu deschida usa nimanui. Intai au batut la usa parintii mirelui.

Apoi au batut la usa parintii miresei, iar ea…

Au facut cinci copii. Primii patru au fost baieti. Apoi s-a nascut fetita, iar in ziua aia, tatal a dat o petrecere mare. Explicatia lui: ”Fata mea e singura care…

Când urmează să se nască un nou copil într-o familie, fiecare membru al familiei își dă cu părerea despre secxsul viitorului copil. Cei mai mulți spun că nu contează dacă va fi băiat sau fata, sănătos să fie, dar sunt câțiva care vor neapărat o fată sau neapărat un băiat în familie.

Există o poveste emoționantă pe care ar trebui să o citești înainte să îți alegi “tabăra”.

“Doi tineri și-au făcut o promisiune în ziua nunții lor. Nu vor deschide usa casei lor nimănui. Indiferent de cine le bate la ușă.

Într-o dimineață părinții mirelui au bătut de la ușa casei proaspăților însurăței. Cei doi s-au privit în ochi, și-au respectat promisiunea și nu au deschis ușa.

După o vreme, a venit și rândul părinților miresei să bată la ușa casei tinerilor. Cuplul nu a deschis ușa la primele bătăi în ușă. Tânăra și-a privit soțul în ochi și a început să plângă.

– Nu pot! Nu pot să nu le deschis ușa. Deja mi-e dor de ei.

Soțul nu a zis nimic și a lăsat-o să deschidă ușa.

Anii au trecut peste cei doi. Cuplul avea cinci copii: patru băieți și mezina, o fetiță.

Când s-a născut fetița, capul familiei a fost extrem de fericit. A organizat o petrecere mare la care a invitat toată familia.

Oamenii au venit bucuroși și s-au minunat de fericirea bărbatului. Nu îl mai văzuseră niciodată atât de fericit. L-au întrebat:

– De ce ești așa de fericit? Nu te-am văzut așa de fericit când ți s-au născut cei patru fii.

El le-a răspuns:

– Fata mea este cea care îmi va deschide ușa.

Fiicele sunt cu adevărat unice. Ele nu rup niciodată legătura cu părinții lor. Chiar și după ce se căsătoresc, ele nu uită de părinți.”

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »