Press "Enter" to skip to content

Răzbunarea unei mame: l-a 0m0rât pe cel care i-ar fi vi0lat fiica de 4 ani

O femeie din Argentina și-a făcut singură dreptate. Aceasta l-a 0m0rât pe bărbatul care i-ar fi vi0lat fiica în vârstă de 4 ani.

Gabriela Galeano, o femeie în vârstă de 35 de ani din localitatea San Pedro, l-a omorât pe partenerul ei de viață, cel care i-ar fi agresat secxsual fetița.

Marți, femeia l-a denunțat pe Angel Romero, în vârstă de 42 de ani, pentru că i-a abuzat fetița. Plângerea femeii nu a fost luată în seamă pe motiv că nu existau probe suficiente care să-l incrimineze pe bărbat.

„Ori îl închideți, ori îl 0m0r eu”, ar fi spus femeia.

Miercuri, femeia și-a făcut singură dreptate, relatează publimetro.co. A mers după Angel Romero la pensiunea unde acesta se mutase după ce ea făcuse plângere împotriva lui.

Înarmată cu o rangă, aceasta l-a luat la băta1e pe bărbat. P0liția care a sosit de urgență la fața locului a reușit să-l scape din mâinile femeii. La trei ore distanță, însă, acesta a fost găsit m0rt într-un șanț, cu fractură la cap. A fost transportat la spital, însă nu a mai putut fi salvat.

CITESTE SI

Initial a crezut ca este un om al strazii, dar cand a vazut ce scrie pe foaie, i-a facut repede o poza. Povestea emotionanta din tramvaiul 41

Un tânăr a făcut publică pe pagina sa de Facebook o poveste care a reuşit să impresioneze pe toată lumea.

Asta deoarece un tânăr care a urcat în tramvaiul 41 din Capitală a reuşit să dea tuturor o lecţie de viaţă, imediat după ce le-a povestit prietenilor lui virtuali un episod absolut incredbil. Iată, mai jos, povestea care a strâns peste 5 mii de aprecieri şi alte mii de distribuiri:

„Las toată lumea să se urce in tramvai,că naa,aşa sunt eu mai bun,imi fixez privirea intr-un punct fix pentru a nu atrage privirile şi pentru a evita un posibil conflict şi mă poziţionez in singurul cm pătrat liber din celebrul 41..

Simt un parfum care este specific canalelor,îl văd pe acest individ şi am inceput să imi pierd controlul( mi-am încordat maxilarul şi am început să scrâşnesc din dinti) şi am zis că la prima il dau jos fiindcă plătesc sa merg în condiţii modeste ,nu infecte.

Trec peste, îmi pun fularul la gură şi număram secundele până când o să cobor. Dintr-o dată,privirea îmi pică pe cratimă care desparte „cunoscut” de „o” şi am rămas prost(chiar dacă uneori sunt).

Fiind un tip timid,l-am abordat pe acest tip, l-am intrebat ce scrie şi mi-a înmânat caietul in care am văzut mai multe cratime decât am văzut in ultimii 2 ani pe Facebook şi cuvintele „doar”,”decât” si”pe care” folosite ca un mare lingvist român.

Băiatul din imagine işi scria un jurnal si ce mi-a făcut ochii să se umezească a fost partea în care el o cunoaste pe Jasmine in canalul de la Gara de Nord.Inainte sa cobor am vrut să îi dau cei 17 lei pe care îi mai aveam in buzunar dar mi-a zis cu o faţă blândă: mai am 3 lei şi îmi ajung de pâine.

Am lăsat privirea in jos si „m-am simţit” cel mai prost om de pe pământ.
Cred ca oricine poate invăţa in orice condiţie si orice poate fi om de omenie (cum spune al meu bunic)… Nu mai am nimic de adăugat!“, a fost povestea care a devenit virală pe Facebook.

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »