Press "Enter" to skip to content

După div0rțul de soția lui, mulți au spus că formează un cuplu cu Lidia Buble. A fost tare discret, n-a spus nimic nici despre gestul lui Simion de a pleca din emisiune. Cornel Ilie rupe tăcerea acum! A spus adevărul gol goluț

Cornel Ilie a vorbit despre div0rțul de soția lui, dar și despre cum ar arăta, în viziunea lui, femeia ideală. Vestea că artistul div0rțează de Eliza a venit ca un șoc pentru fani, dar și pentru apropiați. Cu toate acestea, despărțirea celor doi nu a venit la pachet cu scandal sau reproșuri, ci dimpotrivă. Cornel Ilie a declarat au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor.

Artistul a făcut un anunț despre div0rț, spunând că nu vrea să vorbească prea mult pe această temă și că lucrurile nu s-au petrecut cu reproșuri și scandal, ci cu dragoste, care poate exista după iubire. Cornel Ilie a avut numai cuvinte de laudă pentru Eliza, fosta lui soție.

„Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire’, a spus el, în mesajul despre divorț.

Au trecut aprope două luni de la anunțul div0rțului, iar acum Cornel Ilie a vorbit despre semnificația afirmației sale „există dragoste și după iubire’, făcută după div0rțul de Eliza.

„Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste – care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața – și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeași casă’, a afirmat Cornel Ilie.

Pentru tinerele dornice să-i cucerească inima, artistul a fost provocat să spună ce îi place cel mai mult la o femeie.

„În primul rând, să aibă încredere în ea însăși. Dacă are încredere, asta aduce cu sine foarte multă naturalețe, feminitate, umor și sensibilitate. Și puterea aceea care nu trebuie să se vadă – se simte – și trebuie să o dozeze cumva’, a fost descrierea lui Cornel.

Dacă pe plan sentimental nu stă așa de bine, se pare că în muzică, Cornel Ilie a dat lovitura odată cu colaborarea cu Lidia Buble. Piesa lor a avut un succes enorm, iar fanii chiar au bănuit că cei doi ar fi împreună.

Cornel Ilie a fost total surprins de ideile fanilor. Solistul de la Vunk a mărturisit că primește întrebări de la apropiați, care îl întreabă dacă este împreună cu Lidia Buble, iar așteptările pe care le-au avut legate de succesul piesei au fost depășite.

„Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună’, a mărturisit cântărețul.potrivit dailynews

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »