Press "Enter" to skip to content

Bianca Drăgușanu o distruge pe Daria Radionova, după ce Alex Bodi i-a dat inelul pe care ea îl refuzase:

Bianca Drăgușanu și Daria sunt în plin război al declarațiilor. Nu trece o zi fără ca cele două rivale să își trimită săgeți în mediul online. După ce rusoaica a lansat un nou „atac”, acum, blondina vine și îi dă lovitura de grație.

Deși fostul soț al Biancăi Drăgușanu se află după gratii de zile bune, fosta soție și actuala iubită se ceartă încontinuu pe rețelele sociale. Recent, rusoaica i-a dat o replică blondinei, iar acum Bianca îi transmite un mesaj și se încoronează „regină”.

„Nu-mi spune prințesă. Sunt regină! Cu toții trăim în aceeași lume, dar nu trăim și pe aceeași frecvență”, a fost mesajul postat de Bianca.

Iubita afaceristului nu vrea să mai fie implicată în niciun fel de scandal cu Bianca Drăgușanu, motiv pentru care refuză să o jignească direct în mediul online. „Nu vreau să cobor la nivelul acestei femei, nu vreau să insult pe nimeni, nu sunt așa educată și sunt mai presus de toate astea! Dar vreau să spun că tot ceea ce face arată stupid și amuzant. Caută niște mizerii, expune ceva, scrie și vorbește despre mine. Pentru ce?”, spunea Daria zilele trecute.

Blondina nu crede în intențiile Dariei de a păstra liniștea și continuă atacurile la adresa rusoaicei. Într-o postare pe contul de Instagram, Bianca le-a spus celor din mediul online că urmează să distrugă mai multe „ciupercuțe” și o să aducă dovezi în acest sens.

„O să vin cu dovezi și o să distrug codița multor ciupercuțe apărute după ploaie”, a spus diva pe contul său.potrivit dailynews

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »