Press "Enter" to skip to content

Dani Mocanu a vorbit deschis despre amor

Ziua de 7 ianuarie se apropie cu pași repezi, iar din acel moment Dani Mocanu renunță în mod oficial la manele și la viața desfrânată! Până atunci, deși s-a pocăit, artistul li se destăinuie fanilor de pe rețelele de socializare și răspunde la orice întrebare! De exemplu, v-ați întrebat vreodată câte femei au trecut, de fapt, prin patul ”Regelui Vizualizărilor”? Răspunsul fabulos al artistului! Nici prin cap nu vă trece!

Deși s-a pocăit și a ales să-L slujească pe Dumnezeu cum se cuvine, Dani Mocanu nu se abține și dă cărțile pe față atunci când vine vorba despre ”plăcerile” pe care le-a avut de-a lungul ”vieții de manelist”, ca să-i spunem așa. O fire activă pe rețelele de socializare, în secțiunea de întrebări de pe contul său de Instagram, ”Regele Vizualizărilor” a fost întrebat cu cu câte femei s-a culcat până acum.

Dani Mocanu: ”Nu este o fală, dar răspund”
În mod normal, asemenea răspunsuri țin de intimitatea fiecăruia, însă, pentru a le demonstra fanilor cât este de sincer, Dani Mocanu a lăsat în urmă orice rușine și a recunoscut! Câte femei au trecut prin patul lui? Simplu! Nu una, nu zece, ci… mii! Și dacă nu ne credeți pe noi, răspunsul de mai jos al artistului stă drept dovadă!

”Nu este o fală… dar îți răspund! Nu știu… mii!”, a zis Dani Mocanu.

Ce părere are Dani Mocanu despre Florin Salam
De-a lungul timpului, tot au apărut zvonuri și speculații conform cărora între Florin Salam și Dani Mocanu ar exista, de fapt, o rivalitate! Ei bine, vă spunem noi adevărul: nici nu se pune în discuție așa ceva! Dani Mocanu le-a spus celor din mediul online că, pentru el, Florin Salam este o legendă și îl consideră un artist în adevăratul sens al cuvântului!

Nu are cum să existe o rivalitate între cei doi, chit că promovează același stil muzical! De ce? E simplu: Florin Salam e legendă pe generația lui, iar Mocanu, pe generația actuală! Ați înțeles?

”Florin Salam este o legendă în stilul lui de muzică și are o viață de experiență în spate!!! Un artist unic! Este legendă omul pentru generația lui și tot respectul pentru fiecare! Eu sunt o legendă pentru generația de acum! Eu sunt DANI MOCANU, REGELE GENERAȚIEI ACTUALE”, a spus el.potrivit businessnews

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »