Press "Enter" to skip to content

Sfatul zilei 17 noiembrie 2020. Zodia care primeste o veste buna

Berbec
Nu interveni în problemelor celor din jur, lasă lucrurile să se rezolve de la sine. Ar fi bine să nu te superi din orice nimic și să fii cât se poate de detașat. Se anunță o zi relaxată, totul se va termina cu bine.

Taur
Analizează activitățile care te scot din zona de confort. Detașează-te și încearcă să faci lucrurile care îți sunt pe plac. Poate ar fi timpul să descoperi o nouă pasiune.

Gemeni
Ești distrat și nu te poți concentra la locul de muncă, dar așa e în primele zile ale săptămânii. Zâmbește, chiar dacă nu ai chef să faci absolut nimic. Spre seară ieși cu prietenii în oraș.

Rac
Ai ocazia să afli cine îți sunt adevărații prieteni. Nu mai ține lângă tine persoane care te vorbesc pe la spate. Fii selectiv și nu vei avea absolut niciun regret.

Leu
Ai o volum mare de muncă la serviciu, dar asta nu te deranjează. Ești concentrat pe ceea ce faci și toate se rezolvă. Este un moment bun pentru a primi bani, o promovare sau o mărire de salariu.

Fecioară
Gândește cu optimism în viitor. Toți ce visezi este în fața ta, trebuie doar să mergi mai departe. Nu abandona lupta oricât de greu ar fi. Ești în formă maximă.

Balanță
Discuții despre petrecerea sărbătorilor de iarnă. Fiecare are un alt plan față de celălalt. Dacă nu ajungeți la un consens s-ar putea să stați în confortul căminului. Ar fi rău?

Scorpion
Fii atent la deciziile și alegerile pe care le faci. Hotărârile pe care le iei te ghidează mai departe, fii echilibrat în tot ceea ce realizezi. Destinul este de partea ta.

Săgetător
Ți-ai pus sentimentele pe tavă pentru partenerul de viață, dar tot nu este mulțumit. S-ar putea să existe câteva discuții în contradictoriu care să te facă să vezi relația cu alți ochi.

Capricorn
Ești la numai un pas de împlinire profesională. Nu te lăsa învins și luptă pentru țelul tău. Ce e al tău e pus deoparte, nu uita asta niciodată. Cariera contează enorm pentru tine.

Vărsător
Implică-te în tot ce vrei să faci. Pune suflet, nu aștepta ca cei din jur să-ți rezolve sarcinile sau problemelor. Nu se va întâmpla asta. Totul depinde numai de tine.

Pești
Visezi prea des cu ochii deschiși, ar fi bine să stai cu picioarele pe pământ. Fii realist și planurile tale vor deveni realitate. Succesul nu va întârzia să apară.

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »