Press "Enter" to skip to content

Cum arăta Loredana Groza în adolescență: „Fata cu matricolă și sarafan câștigase deja toate marile concursuri de cântat”

Loredana Groza a postat pe contul său de Instagram o fotografie de pe vremea când avea 18 ani. Artista și-a amintit de popularitatea de care se bucura încă din perioada comunistă.

În vârstă de 50 de ani, jurata de la „X Factor” este cu siguranță una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Loredana s-a bucurat de celebritate încă din adolescență, datorită numeroaselor competiții de muzică la care a participat.

Loredana Groza, imagine din adolescență: Tocmai ce-mi sărbatorisem majoratul după un turneu prin țară

Loredana a postat o imagine pe Instagram din anul 1988, când se pregătea să susțină examenul de Bacalaureat.

Artista și-a amintit de concertele pe care le susținea în perioada comunistă, dar și de discul cu melodia „Bună seara, iubite”, care a fost vândut în milioane de exemplare.

„Poza de absolvire.. 18 ani tocmai împliniți.. Lori din Onești, fata cu matricolă și sarafan câștigase deja toate marile concursuri de cântat posibile în România, umplea stadioane, Sala Polivalentă din București sold out de câteva ori pe an și vânduse deja milioane de albume cu primul disc „Bună seară, iubite”..record neegalat încă.

Toate astea în timpul unui regim comunist atunci la apogeu.

Când am făcut poza tocmai ce-mi sărbatorisem majoratul după un turneu de 45 de zile prin țară și venisem acasă cu 2 zile înainte că să dau Bacu”, a scris Loredana Groza, pe contul său de Instagram.

Loredana Groza s-a născut în 1970 la Onești și de-a lungul timpului s-a remarcat datorită vocii sale, dar și grație talentului său actoricesc.

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »