Press "Enter" to skip to content

O femeie a fost închisă într-o celulă cu 40 de bărbaţi

O femeie din Republica Dominicană dă în judecată SUA după ce a fost victima unui coşmar înfiorător: reţinută acum trei ani pentru o acuzaţie grava, ea a fost închisă într-o celulă doar cu deţinuţi bărbaţi, 40 la număr.

Arestată în aeroportul din Miami, imediat ce a coborât din avion, pentru o acuzaţie veche – acuzaţie care a fost restrasă- Fior Pichardo de Veloz a fost condusă la închisoare. Din păcate, zelul unei asistente a considerat-o pe femeie -căsătorită şi mama a trei copii- ca având „caracteristici masculine non tradiţionale” şi Veloz a fost condusă într-o celulă cu 40 de bărbaţi.

Femeia a fost hărţuită şi ameninţată de deţinuţi pe parcursul celor 10 ore petrecute acolo, avocatul său spunând că teama de a folosi toaleta aflată într-un spaţiu deschis clienta sa a fost forţată să urineze pe ea.

Pentru Fior Pichardo de Veloz umilinţele nu s-au oprit aici, pentru că gardienii i-au cerut să meargă într-o celulă goală şi să se dezbrace, scrie NYDN.

Acum femeia de 54 de ani-fost oficial guvernamental în Republica Dominicană- cere explicaţii statului american şi 5 milioane de dolari, explicând că suferă de anxietate după experienţa din arest.

Ea călătorea în SUA pentru naşterea celui de-al treilea nepot al său.

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »