Press "Enter" to skip to content

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru perioada 16-22 noiembrie 2020. Două zodii au o săptămână grea

Horoscop rune 16-22 noiembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat pentru Antena3.ro, horoscopul runelor pentru perioada 16-22 noiembrie 2020. Se anunță o săptămână suportabilă, dar mai bătăioasă.

Iată ce anunță runele pentru fiecare zodie în parte:
BERBEC
Se simte extraordinar de protejat. Începe să învețe lecțiile pe care le-a avut. Are protecție divină pentru tot ce fac. Trebuie să se căiască.

TAUR
Intră într-o săptămână de comentarii, mesaje. E o săptămână foarte aglomerată pentru că lui îi place comunicare, dar nici chiar așa. Îi place ca el să vorbească și ceilalți să asculte.

GEMENI
O săptămână de mister. Au o aură de mister, greu să afli ce pun la cale. Nu îi zăpăciți, nu trageți de ei pentru că nu vor spune nimic. Lăsați-i singuri, cu gândurile lor. Nu e bine să îi deranjați săptămâna viitoare.

RAC
Mai are chef de încă o mică bătălie. Nu și-a învățat încă lecția. Stați calmi, nu mai porniți bătălii pentru că totul se aranjează, câștigați în mod sigur, dar nu cu gura mare și cu scandal, ci cu rugăminte.

LEU
E întors săptămâna asta. Începe cu o amânare. Săptămâna îi oferă rezolvări sau niște adevăruri foarte importante pe care trebuie să le cunoască. În viața leilor se răstoarnă ceva. Sunt cu marcaje!

FECIOARĂ
Și-a înteles lecția. Se pune pe primul plan și pleacă la agățat. E săptămâna cu simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, tulburător, pasional.

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »