Press "Enter" to skip to content

Antonia, prima reacţie după ce a confirmat separarea:

După finalizarea divorțului de Vincenzo Castellano, Antonia a avut și o primă reacție. Artista a publicat, pe contul ei de Instagram, un mesaj cu subînțeles.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță, Maya, care locuiește în Italia. În 2013, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar de atunci a început o luptă continuă în tribunale pentru procesul de custodie al fetiței și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea.

Iată că după atâția ani și procese, divorțul a fost în sfârșit finalizat. Iar, acum, Antonia a avut și o primă reacție. Artista a publicat un mesaj cu subînțeles pe contul ei de Instagram. Nu se știe, însă, dacă face referire la vreo persoană anume sau pur și simplu i-a plăcut citatul.

”Uni oameni nu îți sunt loiali, ei sunt loiali nevoii de tine. Odată ce li se schimbă nevoile, se schimbă și loialitatea”, a scris Antonia pe Instagram.

”Vorbesc zilnic cu Maya”
Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc și se susțin necondiționat. Băieții lor au o legătură foarte strânsă cu Maya, care locuiește momentan în Italia cu familia lui Vincenzo Castellano.

Însă, de fiecare dată când au ocazia, merg în Italia sau Maya vine în România pentru a petrece timp împreună. În contextul pandemiei de coronavirus, anul acesta a fost mai dificil.

”Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!”, a declarat Antonia pentru Click!potrivit businessnews

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »