Press "Enter" to skip to content

Te lovești la degetele de la picioare, ai dureri de cap, pierzi lucruri? Ce încearcă viata să-ți transmită

Universul ne trimite semnale ori de câte ori suntem puși în fața unei cumpene sau situații importante din viața noastră.

Suntem, poate, prea puțin conștienți de acțiunile noastre din fiecare zi, însă suntem averizați dacă procedăm sau nu corect prin diverse semne trimise din Univers și dac știm să le recunoaștem, ne dăm seama dacă procedăm sau nu bine.

Energia fiecăruia dintre noi se răsfrânge în Univers, iar dacă acțiunile noastre sunt negative vom avea parte de circumstanțe pe care nu ni le dorim.

De asemenea, dacă gândurile noastre sunt pozitive, acțiunile și circumstanețele în care acestea vor avea loc vor fi favorabile nouă.

Așadar, în cazul în care avem sau nu dreptate în ceea ce face, vom primi mesaje sub diferite forme care se răsfrâng de obicei asupra fizicului.

Iată care sunt acestea!

Îți lovești degetul mare de la picior în pat, colțul peretetul, scaun

Creezi un ambuteiaj în trafic

Lumea se uită urât la tine sau are remarci nepotrivite la adresa ta

Te rănești în diverse feluri

Primești facturi la care nu te aștepți

Ai ”fluturi în stomac”, însă nu știi din ce motive

Te cerți cu cei dragi

Te îmbolnăvești

Dureri de cap

Îți pierzi sau ți se strică telefonul sau diverse alte lucruri

Simți sau elimini mirosuri, sunete sau gusturi neplăcute

Fiecare dintre aceste semne reprezintă un indiciu că ai nevoie să te echilibrezi și să te armonizezi cu Universul, susține site-ul idealist4ever.com.

Dacă ai primit cel puțin trei dintre aceste avertismente, atunci este cazul să renunți la acțiunile pe care ai de gând să le faci sau chiar le faci în perioada respectivă.

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »