Press "Enter" to skip to content

„Numele meu este Loredana. Sunt casatorita de 10 ani, am un sot care ma neglijeaza total. Si nu ca ar avea pe cineva, asa e el. De cativa ani dormim separat. Asa ca eu am cunoscut un barbat, casatorit si el, cu care ma inteleg perfect. Ne intalnim de doua ori… Il iubesc si el… De 3 ani…..”

Dragă Adela,
Numele meu este Loredana. Sunt căsătorită de 10 ani, am un soţ care mă neglijează total. Şi nu că ar avea pe cineva, aşa e el. De câţiva ani dormim separat. În condiţiile astea am cunoscut un bărbat, căsătorit şi el, cu care mă înţeleg perfect. Ne întâlnim de două ori pe an. Îl iubesc şi cică mă iubeşte. Aşa de 3 ani. Poate fi vorba de iubire dacă el îşi vede mai departe de viaţa cu soţia lui? Care e rostul meu în viaţa lui? De fapt cred că ştiu… O jucărie?

Dragă Loredana,
Este foarte uşor să te înţelegi foarte bine cu cineva cu care te întâlneşti doar de două ori pe an. Nu ai nici pretenţii, nici aşteptări, la fel şi el. Însă, aşa cum bine îţi dai seama, nici nu este suficient. Ceea ce simţi tu poate să-ţi spună şi iubitul tău secret: că tu îţi vezi de viaţa ta, că sunteţi împreună extrem de rar… Şi de la el se vede la fel, şi el ar putea să‑ţi pună întrebarea: ce înseamnă el pentru tine, de fapt? Poate că vei fi înclinată să-l consideri foarte important, ca un fel de salvare din viaţa monotonă pe care o ai.

Dar eşti sigură că dacă v-aţi vedea în fiecare zi v-aţi mai înţelege la fel de bine? Oamenii se plictisesc în relaţii în care stagnează. Poate că dacă ai face tu unele eforturi să-l scoţi din amorţire pe soţul tău, s-ar schimba lucrurile. Ştiu că există oameni care nu pot fi scoşi din amorţire şi atunci ţie îţi aparţine alegerea de a rămâne alături de un asemenea om sau de a-ţi vedea mai departe de viaţa ta.

More from Ultimele StiriMore posts in Ultimele Stiri »